Jane Iredale ásványi smink

Természetes, ásványi alapú smink

A Jane Iredale termékek bemutatásával egy űrt szeretnénk betölteni a magyar dekorkozmetikai palettán. Egy olyan tiszta ásványi alapú sminktermék családot köszönthetünk ami egyedülálló. Jane Iredale 25 évvel ezelőtt fektette le a modern ásványi smink alapjait.

A legtöbb kozmetikai termék sokféle vegyi anyagot tartalmaz. Ezt ugyan a gyártó cégek ezt gyakran nem ismerik el. A Jane Iredale ásványi alapú smink nem használja a termékeiben a három legfőbb allergiát okozó adalékanyagot. Nincs bennük mesterséges illatosító és színező valamint tartósítószer sem. Ez persze nem jelenti azt, hogy soha, senki nem lesz érzékeny ezekre a termékekre. A mai világban bárki bármikor lehet allergiás, de ezzel a termékkel nagyon kicsi a valószínűsége. A Jane Iredale ásványi alapú smink a legtisztább, természetes ásványi anyagokból készül. Az összetevők minősége kimagasló. A termékek természetes hatású kendőzést és fényvédelmet is biztosítanak egész napra.

Az alapozók, púderek titánium-dioxidot és cink- oxidot is tartalmaznak. Mindkettő ásványi alapanyag, minerál. A bőrre nyugtató, gyulladáscsökkentő hatással vannak. Minkét minerál alapanyag nem organikus fényvédő is egyben, azaz visszaverik a nap sugarait a bőr felszínéről, mintha apró tükrök lennének. A termékek többi összetevője is kedvező hatással van a bőrre, úgymint hialuronsav, vitaminok, antioxidáns hatású növényi kivonatok.

Kinek ajánlom ennek a sminknek a viselését?

Mindenkinek ajánlott, mert egészséges. Fiataloknak, akiknek üde, friss a bőre azért jó ez az ásványi alapú smink mert segít a bőrük egészségének megtartásában. Érzény, gyulladásra hajlamos bőrűeknek azért ajanlom ezt az ásványi alapú sminket, mert az összetevők nyugtatják a bőrt, csökkentik a gyulladást. Az összetevők között növényi, fertőtlenítő, nyugtató és antibakteriális adalékokat is találunk. Idősödő bőrre azért ajánlom ezt az ásványi alapú sminket mert az alapozók természetes fényvédőt is tartalmaznak. Tudjuk, hogy elsősorban az UV sugárzás a felelős a bőr korai öregedéséért. Vitaminok, antioxidánsok segítik a bőrt a szabad gyökök elleni mindennapos küzdelemben.

A termékek nem tartalmaznak olcsó töltelék anyagokat, úgymint talkum, kaolin vagy bizmut-oxikloridot. Ezek az anyagok szárítják a bőrt. Kőolajszármazékoktól mentes, nem képeznek mitesszereket.

Fedezd fel a leggyönyörűbb énedet a Jane Iredale Mineral Makeup segítségével! A Jane Iredale ásványi alapú smink nagyon gyengéd a bőrhöz. Kozmetikai műtétek, kezelések után is alkalmazható a bőr kendőzésére. Orvosok, plasztikai sebészek is javasolják a használatát.

Szólj hozzá!

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.