A minerálokról általában

Egy űrt szeretnék betölteni a magyar dekorkozmetikai palettán, egy olyan, tiszta ásványi alapú sminktermék bemutatásával, ami egyedülálló.

A legtöbb kozmetikai termék sokféle vegyi anyagot tartalmaz, annak ellenére, hogy a gyártó cégek ezt nem ismerik el. A Jane Iredale Mineral Makeup nem használja a termékeiben a három, legfőbb allergia okozó adalékanyagot, mégpedig a mesterséges illatanyagokat és színezőket valamint a tartósítószereket. Ez persze nem jelenti azt, hogy soha,senki nem lesz érzékeny ezekre a termékekre, hiszen ma már bárki bármikor lehet allergiás, de nagyon kicsi a valószínűsége. Jane Iredale termékeinek az alapját a legtisztább, természetes ásványi anyagok képezik. Az összetevők minősége kimagasló, a termékek természetes hatású kendőzést és fényvédelmet biztosítanak egész napra.

Az alapozók, púderek titánium-dioxidot és cink- oxidot is tartalmaznak. Mindkettő ásványi alapanyag. A bőrre nyugtató, gyulladáscsökkentő hatással vannak. Minkét anyag nem organikus fényvédő is egyben, azaz visszaverik a nap sugarait a bőr felszínéről, mintha apro tükrök lennének. A termékek többi összetevője is kedvező hatással van a bőrre, úgymint hialuronsav, vitaminok, antioxidáns hatású növényi kivonatok.

Fedezd fel a leggyönyörűbb énedet Jane Iredale termékeivel! A képen maga Jane Iredale látható , nem sokkal egy lézeres bőrmegújító beavatkozás után. A Jane Iredale Mineral Makeup annyira gyengéd, hogy röviddel a kezelés után már alkalmazható volt a bőr kendőzésére. A termékeket ITT találod

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.

%d blogger ezt szereti: