Amazing Base Ásványi Porpúder/ PurePressed Based Mineral

A továbbiakban ismerkedjünk meg az Amazing Base porpúderrel és a PurePressed Mineral  préselt púderrel. Mindkettő 100% -ban mikronizált ásványi anyagból áll, nem tartalmaznak a bőr kiszáradását okozó egyéb ásványokat. A porpúder krémesen puha befejezést eredményez, a préselt púder matt hatást ad.
Korábban már említettem, hogy a Jane Iredale mineral termékek nagyszerűen rétegezhetőek önmagukkal és egymással is.
Attól függően, hogy milyen erős takarást akarunk elérni, két- három réteget is egymásra tehetünk.
Az Amazing Base és a PurePressed Mineral is szinte súlytalan. Nem lesz nehéz a smink a rétegezéstől.
A por vagy préselt púder felvitele előtt nagyon fontos, hogy jó minőségű, a bőrtípusnak megfelelő hidratáló krémet használjunk. Ideális esetben, normál-száraz bőrre a Smooth Affair Primert, olajos bőrre a Smooth Affair Zsíros Bőrre Primert használjuk.
Pattanásos, gyulladt bőrre mindig az Oil Control Primert ajánljuk.

5-10 perc várakozás után elkezdhetjük a púdert felvinni az arcra.
Ezen idő alatt a primer beszívódik a bőrbe, így ideális alapot biztosít az ásványi pornak, ami egyébként nem tapadna a száraz bőrre.

Mind a porpúdert, mind a préselt púdert fentről lefelé, középről kifelé haladva, nagyon finom mozdulatokkal kell a bőrre felvinni.
A púdert mindig bőrtípusnak megfelelő hidratáló permettel rögzítjük. A folyadék hatására a por színe sötétebb lesz, megtelik élettel.
Ha több réteget akarunk felvinni, minden réteg púder után használjuk a hidratáló permetet.

A porpúder applikálására Jane Iredale  a  ‘Chisel’ púder ecsetet vagy a ‘Kabuki’ ecsetet ajánlja. A préselt púderhez a ‘The Handi’ ecsetet   használjuk. Ezek az ecsetek speciálisan ezen termékekhez lettek kifejlesztve. Használatukkal érhetjük el a legjobb hatást.

A porpúder és a préselt púder már egy rétegben használva is alapos, de könnyű fedést biztosít. A rétegező technikával használva pedig teljes, erős takarást biztosítanak, kiválthatják a krém alapozó használatát.

Összegezve : – a por és préselt púderek nemcsak nagyszerű alapot képeznek
a sminknek, hanem ellátják a korrektor szerepét is.
– SPF 20 fényvédő hatású
– nyugtató, gyulladás csökkentő
– érzékeny bőrre is használható

Négy féle hatású termék egy dobozban, egynek az áráért. Mi lehet ennél praktikusabb?

%d blogger ezt szereti: