Amazing Base Ásványi Porpúder/ PurePressed Préselt Ásvanyi Púder

A továbbiakban ismerkedjünk meg az Amazing Base ásványi porpúderrel és a PurePressed Mineral  préselt ásványi púderrel. Mindkettő 100% -ban mikronizált ásványi anyagból áll. Nem tartalmaznak a bőr kiszáradását okozó egyéb ásványokat.

Ásványi porpúder

Az ásványi porpúder használata krémesen puha befejezést eredményez, a normál és száraz bőrökre ajánljuk. Mikronizált ásványi púder, amelynek alig van súlya. A por ásványi púderhez antioxidánsokat adtak, amelyek segíti a bőr egészséges működését. Ezen kívül alga kivonat van benne , ami hidratálja a bőrt. Titánium-dioxidot és cink-oxidot is tartalmaz amely anyagok természetes, nem organikus fenyvédők.

Hogyan használd


A Jane Iredale minerál termékek nagyszerűen rétegezhetőek önmagukkal és egymással is. Ebben az esetben sincs ez másként.
Attól függően, hogy milyen erős takarást akarunk elérni, két- három réteget is egymásra tehetünk ebből az ásványi púderból. Mivel annyira könnyű nem fogjuk az arcot lárvaszerűnek érezni.
A por ásványi púder felvitele előtt nagyon fontos, hogy jó minőségű, a bőrtípusnak megfelelő primert használjunk. Ideális esetben, normál-száraz bőrre a Smooth Affair Primert, olajos bőrre a Smooth Affair Zsíros Bőrre Primert használjuk.
Pattanásos, gyulladt bőrre az Oil Control Primert ajánljuk.

Rövid várakozás után elkezdhetjük a púdert felvinni az arcra.
Ezen idő alatt a primer beszívódik a bőrbe, így ideális alapot biztosít az ásványi púdernek, ami egyébként nem tapadna a száraz bőrre.

Az ásványi porpúdert fentről lefelé, középről kifelé haladva, nagyon finom mozdulatokkal kell a bőrre felvinni. Egyszerre mindig egy kevés púderral dolgozzunk. Ennél a terméknél a kevesebb több!
A púdert mindig bőrtípusnak megfelelő hidratáló permettel rögzítjük. A folyadék hatására a por színe sötétebb lesz, megtelik élettel.
Ha több réteget akarunk felvinni, minden réteg púder után ajánlatos használnunk a hidratáló permetet.

A porpúder applikálására Jane Iredale  a  ‘Chisel’ púder ecsetet vagy a ‘Kabuki’ ecsetet ajánlja. Ezek az ecsetek speciálisan ehhez az ásványi púderhez lettek kifejlesztve. Használatukkal érhetjük el a legjobb hatást.

Préselt ásványi púder

A préselt ásványi púderben a növényi hatóanyagokat fenyőkérek kivonattal egészítették ki, így ez a termék különösen a zsíros, gyulladásra hajlamos bőrök kendőzésére alkalmas. A fenyőkéreg kivonat természetes antiszeptikus hatású. A befejezés pedig inkabb matt hatású.

Hogyan használd

A préselt ásványi púder használata előtt ajánlatos primert használni. Normál és száraz bőrre a Smooth Affair hidratáló primert javaslom, olajos bőrre a Smooth Affair primer zsiros bőrre az ideális. A primer használata segíti a púder tapadásást és így egész napra egyenletes, szép fedést ad a préselt ásványi púder.

A púdert a Handi nevű ecsettel tudjuk legszebben applikálni. Ennek az ecstenek a végén a szálakat egyforma hosszúságúra vágtág és ez a lapos felület tökéletesen illeszkedik a púder préselt felületére. A púder applikálását fentről lefelé, középről kifelé végezzük. Ha szükséges használjunk több réteget a termékből.

A sminket a megfelelő hidratáló permet használatával fixálhatjuk le.

Az ásványi porpúder és az ásványi préselt púder már egy rétegben használva is alapos, de könnyű fedést biztosít. A rétegező technikával használva pedig teljes, erős takarást biztosítanak, kiválthatják a krém alapozó használatát.

Mind a por mind a préselt ásványi púder multifunkciós: -alapozó, -korrektor, -fényvédő,-bőrápoló hatású. Az elkészült smink 40 percig vízálló!

Négy termék egy dobozban, egy applikálással négy különböző mozdulatot végezhetünk el!

Szólj hozzá!

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.