Így sminkeljünk nyáron!

Az évszakok váltakozásával változik bőröd is. Ezért szükséges, hogy változtass makeup rutinodon.

Nyáron fokozódnak a a napsugárzás okozta veszélyek. Főleg arra kell koncentrálni, hogy a sminkünk hatékonyan védjen és csökkentse az irritációt. Nagyon fontos, hogy olyan terméket válasszunk, ami megfelel a bőrtípusunknak és egyben segít a bőr védelmében is!

Íme az én tippjeim!

Száraz bőr:

A hőmérséklet emelkedésével a bőr dehidratáltsága növekszik. Használjunk hidratáló termékeket!

-A bőr előkészítésére javaslom a Smooth Affair Primert, ami egész napra kellően hidratálja a bőröd.

-Ezután használjuk az Amazing Base porpúdert, ez természetes hatású és SPF20 is egyben.

-Egészséges, természetes pírt adhatunk az orcánknak a krémpirosító rúd segítségével.

-A smink fixálásásra használjuk a D2O hidratáló sprayt. Amint napközben bőrünket száraznak érezzük permetezzük a hidratáló sprayt akár többször is. Szintén ajánlott az Amazing Base púdert magunknál tartani és egy friss réteg felvinni az arcunkra mielőtt a szabadba megyünk. Így megerősíthetjük a fényvédelmet.

Fakó, élettelen bőr sminkelése:

-Ragyogóan szép alapot hozhatunk létre a BB krém segítségével. Ez az alapozó tökéletesen eltakarja a sötét foltokat , anyajegyeket,és kiegyenlíti a bőr tónusát , ugyanakkor nagyon természetes arcszínt ad. Az árnyalattol függően SPF 17-25 közötti fényvédelmet is ad.

-Applikálhatod a BB krémet az oval blender ecsettel vagy az ujjaddal. Ne feledd, nagyon kevés kell belőle!

-Amennyiben extra hidratáltságot szeretnél elérni, keverj bele egy keveset a Smooth Affair hidratáló primerből.

-Használhatod az Amazing Base vagy a Pressed Mineral ásványi púdert befejezés gyanánt, ezzel erősebbé teheted a BB krém fedését vagy megváltoztathatod a színét.

-Fixáld az elkészült sminket a Pommist hidratáló spray segítségével.

Zsíros bőr sminkelése:

A bőrápoló és mattosító hatású termékek használatával megelőzheted a T-zóna kifényesedését napközben.

-A bőr előkészítésére ajánlom a Primert Zsíros Bőrre , mert ez csökkenti a faggyú képződést anélkül. hogy a bőrt fakóvá tenné.

-Használd a Préselt Púdert alapozó gyanánt, mert ez természetes , matt hatást kölcsönöz a bőrnek és SPF20 is egyben. Napközben vigyél fel még egy réteg púdert az arcodra mielőtt a szabadba mennél!

-Fixálásra a Balance sprayt ajánlom, mert az ebben lévő növényi hatóanyagok segítik egyensúlyban tartani a bőr működését, kiegyenlíteni annak Ph-ját.

Normál bőr sminkelése:

-A melegebb hónapok ideális, hidratáló hatású alapozója a Dream Tint színezett hidratáló krém.Természetes hatású, közepes fedést biztosít. 40 percig víztaszító és SPF15. Bármelyik púderrel rétegezhető, igy erősebbé teheted a fedését és fokozhatod a fényvédő hatását napközben.

-A smink fixálására, napközbeni utóhidratálásra használd a Pommistet. Gránátalma kivonata segíti a bőrt a napsugarak okozta károsodások semlegesítésében.

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.

%d blogger ezt szereti: