Miért térj át a Jane Iredale ásványi alapozók használatára?

 

 

 

 

Az alapok

Jane Iredale ásványi alapozók:  Amazing Base por púder, PurePressed préselt púder, Dream Tint színezett hidratáló krém, LiquidMinerals folyékony alapozó és Glow Time BB krém.
A fenti alapzók mindegyike 100%ban tiszta, mikronizált ásványokból készül. (A mineral makeupok 90%- a nem tiszta mineral, hanem keverve van egyéb töltő anyaggal, pl. talkummal, kaolinnal vagy bizmut-oxycloriddal. Ezek olcsó ásványi porok, semmi pozitív hatásuk nincs, sőt, kiszárítják  a bőrt.)

images

Mitől olyan kivételesek ezek az alapozók?

A Jane Iredale ásványi alapozók használata könnyű és gyors. Kevés kell belőle.
Az alapozók multifunkcionálisak: alapozó, korrektor, bőrápoló és fényvédő egyben.
Önmagukkal és egymással is rétegelhetőek. Igény szerint.
Rengeteg megoldást kínálnak minden bőrproblémára.
Bármilyen okból kifolyólag választottad ezt a terméket, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb megoldást választottad. Miért?  Mert ezek a termékek nyugtatják a bőrt és csökkentik a gyulladást. Eltakarják a hegeket, ráncokat és védenek a nap káros sugaraitól, amelyek idő előtt öregítik a bőrt. Antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek támogatják a bőrt a szabad gyökök elleni küzdelemben. ( A szabad gyökök azok a  káros, nagymolekulájú vegyületek, amelyek nap mint nap károsítják a bőrt. Ilyen például a levegőben levő füst, a vízben levő szennyződések és a vegyszerek a kozmetikumokban. Ezek az anyagok károsítják a bőr immun sejtjeit, változást okozhatnak a bőrsejtek DNS -ében. A módosult DNS a bőr megbetegedéséhez vezet. A leggyakoribb megbetegedések az ekcéma,akne, rozácea, a bőr idő előtti öregedése, legrosszabb esetben a bőrsejtek rákos elváltozása. Ezért ajánlják bőrgyógyászok, plasztikai sebészek is a Jane Iredale ásványi alapozók használatát minden napra.

Fényvédelem!

Nagyon fontos, hogy a Jane Iredale ásványi alapozók fényvédő hatásúak. Mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védenek. Fizikai fényvédők, visszatükrözik a napsugarakat, így azok nem jutnak be a bőrbe. (Ez azért nagyon fontos , mert a fenyvédők általában kémiai anyagok, amelyek felszívódnak a bőrbe és ott szabad gyökökként  károsítja a bőrt.) Ezen különösen hasznos tulajdonságuk miatt ajánlja a Nemzetközi Bőrrák alapítvány is a Jane Iredale alapozók, púderek viselését minden nap, bőrrák megelőzési célból.

images (1)

Emellett a Jane Iredeale ásványi alapozók nagyon gazdaságosak is.
Egyrészt, mivel tiszta ásványi pigmenteket tartalmaznak nagyon kevés kell belőlük és agyon jól fednek. Másrészt, a por állagú termékeknek nincs szavatossági ideje, mivel ezekben a termékekben nem szaporodnak el a mikroorganizmusok, baktériumok, nem romlanak meg. Évekig használhatod őket, ugyanazt a kedvező hatást biztosítják. Ugye milyen nagyszerű!
Ezért azoknak, akik ritkán sminkelik magukat, mindenképp valamelyik por állagú alapozót ajánlom. Természetesen ez érvényes a többi por állagú termékre, pirosító, bronzosító vagy szemhéj púderra is.

További jó hír, hogy a Jane Iredale ásványi sminket nem kell napközben kiigazítani.
Reggel felteszed és estig kitart. Nem kenődik el, nem tűnik el. Ha este programod van, nem kell új sminket készítened, csak teszel a meglévőre néhány dominánsabb színt, egy erősebb kontúrt, erősebb rúzst, felfrissíted a minerálokat a bőrödnek megfelelő hidratáló misttel és már indulhatsz is.

Ennél semmi sem lehet egyszerűbb 🙂

Probáld ki őket Te is! Legyél Te a következő elégedett vásárló!

Ásványi porpúder:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/amazing-base-asvanyi-porpuder/?v=7516fd43adaa

Préselt púder:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/purepressed-base-mineral-kompact-puder-utantolto/?v=7516fd43adaa

Színezett hidratáló krém:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/szinezett-nappali-hidratalo-cc-krem/?v=7516fd43adaa

Folyékony ásványi alapozó:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/folyekony-asvanyi-alapozo/?v=7516fd43adaa

BB Krém:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/bb-krem/?v=7516fd43adaa

 

Szólj hozzá!

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.