Hogyan válassz szemhéjpúdert érzékeny szemre?

Az érzékeny bőr, érzékeny szem nem lehet kifogás arra, hogy ne sminkeljünk, igaz? De hogyan lássunk hozzá, és hogyan válasszunk szemhéjpúdert?

A szemhéjpúder választás először is a színek kiválasztásánál kezdődik. Mert nem minden smink áll jól mindenkinek, a rosszul megválasztott smink pedig többet ront, mint használ, hiszen a jó smink alig látszik, csupán irányítja a figyelmet.

Nézzük, hogyan válasszunk általánosságban szemhéjpúdert? És hogyan, ha érzékeny a szemünk?

Hogyan válasszunk szemhéjpúdert?

A szemszín a meghatározó a szemhéjpúder kiválasztásakor, általános szabály, hogy a színskálán a saját és a komplementer (ellentétes) színeket használjuk. Például a zöld színű szemet élénkebbé teheti a rózsaszín vagy lila árnyalatú púder. A barna szeműeknek pedig a kékes árnyalatok, a narancs és a barna szín hangsúlyoz szépen.

Ha szeretnéd optikailag nagyobbnak láttatni a szemed, akkor világosabb árnyalatú szemceruzát és sötétebb árnyalatú szemhéjpúdert használj a felső szemhéjadon és egy kicsit világosabbat az alsón.

A szemeket tovább hangsúlyozhatjuk a szemöldökvonal alá felvitt világos árnyalatú púderrel, így nagyobbnak fog tűnni az arcunk, és arányaiban kisebbnek a szem.

Vigyázat. gyakori tévedés, hogy a füstös szemsmink mindenkinek jól áll. Sajnos a kisebb és mélyen ülő szeműeknek nem jó, csupán negatív hangsúlyt ad neki

Általános ötlet, hogy egyszerű, hétköznapi sminkhez használjuk a legvilágosabb színt a belső szemzugban, a középszíneket a mozgó szemhéjunkra, a sötétebbeket pedig a szempilláink tövébe.

szemhéjpúder Paletta-Pure Basics matt, tavasziasan friss színeket ad nekünk. Ezekkel a színekkel az egyszerűtől az elegánsig minden stílust elkészíthetünk. A termék tiszta ásványi alapanyagokból és bőrápoló növényi hatóanyagokból készült. Nem okoz allergiát és túlérzékenységet. Érzékeny szemre is használható. Vegan és glutén mentes.

Honnan tudod, hogy érzékeny a szemed?

Honnan lehet tudni, ha érzékeny a bőrünk vagy a szemünk? Ha a szem könnyezik miután a sminket feltettünk, esetleg pirossá változik, akkor lehetséges, hogy érzékenység lépett fel, de az is lehet, hogy például a festék, vagy a spirál egy darabkája belement a szemünkbe.

Érzékenységet jelző tünet lehet még, ha a szem környéke bepirosodik, vagy szúró fájdalom jelentkezik a szemben.

Ilyen esetben sem kell lemondani a szemhéjpúder használatáról, csak körültekintően kell kiválasztanunk azt.

Szemhéjpúder érzékeny szemre

Az érzékenység vagy allergia legtöbbször az illatanyagokra vagy az összetétel egy részére jelenik meg. Ezért érzékeny szem esetén nagyon fontos, hogy a szemhéjpúder természetes anyagokból készüljön.

A Szemhéjpúder trió, három elegáns, hosszan tartó szín egy dobozban. Biztonsággal használható érzékeny szemen is mert természetes, ásványi alapanyagokból készült. Sőt, fenyőkéreg kivonatot is tartalmaz, ami gyulladáscsökkentő hatású!

Érzékeny szemre való szemhéjpúder használata

A kiválasztott színű és anyagú szemhéjpúder könnyen felvihető, használható száraz vagy nedvesített ecsettel.

A megfelelő szemhéjpúder használható a szemöldökön, arcon vagy az ajkakon is.

Jane Iredale smink termékei érzékeny szeműeknek kiváló megoldás arra, hogy ne kelljen hanyagolni a hétköznapokban a sminkelést. Életkortól és bőrtípustól függetlenül bátran merjük ajánlani a szemhéjpúdereket érzékeny szeműeknek!

Szólj hozzá!

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.