Szemöldökformázó érzékeny bőrűeknek

A szemöldök formája határozhatja meg, hogy a sminked igényesnek tűnjön és arcod karakteresnek. Ha a szemöldök formája nem sikerül, azt nehéz kiegyensúlyozni mással.

A szemöldök olyan, mint a függöny az ablakon, keretet ad és hangsúlyokat. A szemöldök formája hatással van a tekintetünkre és az arckifejezésünkre is.

A szemöldök formája a szemöldökformázón múlik. Hogyan válasszunk jó szemöldökformázó terméket? Mit tehetünk, ha érzékeny bőrűek vagyunk, és a legtöbb smink terméktől csak szenvedünk?

A megoldás kézenfekvő.

Hogyan válasszunk szemöldökformázót?

A szemöldök formájának divatja folyamatosan változik. Vastagabb legyen vagy ceruzavékonyságú. Természetes vagy rajzolt. Amivel sosem tévedhetünk, az a természetesnek tűnő, közepes vékony illetve vastagságú, a vége felé elvékonyodó szemöldök. Tudod, a legjobb smink az, ami nem látszik.

Tehát, szépen formázott szemöldök nélkül nincs szép smink, ezért fontos, hogy olyan szemöldök formázót válasszunk, ami leginkább megfelel a szemöldökünk jelen állapotának. Színeiben pedig olyat, ami a természetes színeinkhez a legközelebb van.

Szemöldökformázó érzékeny bőrűeknek

A gyenge minőségű termékek allergiás tüneteket, bőrpírt, kiütést, akár pattanásokat, ekcémát is okozhatnak.

Az érzékenybőr sajnos már szinte mindenkinél előfordul, ezért érdemes arra törekedni, hogy minden smink termékünk anti-allergén legyen, vagyis vegyszermentes és bőrbarát, hiszen ezeket a termékeket nap mint nap használni fogjuk.

Szerencsére van megoldás a Jane Iredale szemöldökformázók használata biztonságos, és nagyon egyszerű. Káros vegyszerek nélkül készülnek, nincs bennük mesterséges színező vagy illatosító anyag, sem tartósítószer.

Szemöldökformázók használata

A szemöldök vonalának megrajzolásához a kicsavarható végű szemöldökceruza jó választás. A ceruza hegye nem igényel hegyezést, szuper vékony. Ideális a meglévő szálak közé néhány kiegészítő szálat húzni vagy a szemöldök formáját megrajzolni, megerősíteni.

Vízálló a termék, ezért nem kell aggódnod, hogy napközben elkenődik, vagy víz hatására lefolyik. Tökéletes sportolás közben is. Öt színben található, szőkétől a sötétbarnáig.

Ha pedig egy igazán egyszerűen használható termékre vágysz a meglévő szemöldök színének frissítésére, vagy a szálak helyben tartására, a Szemöldökformázó zselé segíteni fog. Színt és vastagságot ad a szálaknak miközben le is fixálja őket. A szempillaspirálhoz hasonlóan saját kefével ellátott tubusban van. Szuper egyszerű a használata. Nem kopik le, nem ázik le napközben. Három színben szőke, aranyszőke és barna színben kapható és van egy színtelen változata is, ha csak a szálak megzabolázásra, fixálására akarod használni.

Jane Iredale smink termékei érzékeny bőrűeknek kiváló megoldás arra, hogy a vegyszermentes és antiallergén termékekkel varázsoljunk minőségi sminket.

Szólj hozzá!

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.