Befejező Púder Zsíros Bőrre

Befejező, fixáló púder zsíros bőrre. Hatásosan felszívja a felesleges zsírt a bőrről de nem szárítja ki. A smink így napközben minimális felfrissítést igényel. Áttetsző termék, minden bőrre megfelel.

Ez a termék vegan és glutén mentes!

 

10,800 Ft

Leírás

Ez a préselt befejező púder a zsíros bőrök megmentője. A rizsből készült mikro részecskék felszívják a felesleges zsírt a bőr felszínéről ezáltal elejét veszik a bőr kifényesedésének. Átlátszó befejező púder zsíros bőrre, de használható a minerál alapozók előtt is! Ha befejező púderként használjuk nagyon finom, sima hatást biztosít és a sminkünk minimális kiigazítást igényel napközben.

Legszebb akkor lesz a sminkünk ha a préselt befejező púder zsíros bőrre termék után a bőrünknek megfelelő hidratáló mistet használjuk befejezésként a smink fixálására.

Hogyan használd:

Használhatod alapozás előtt a tiszta és primerrel előkészített bőrre. Ecsettel fentről lefelé mozdulatokkal vigyük fel. Ezután használjuk a kiválasztott alapozót vagy púdert.

Használhatod befejező púderként, az elkészült sminkre ecsettel fentről lefelé mozdulatokkal vigyük fel majd használjuk a kedvenc hidratáló mistünket fixálásra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Befejező Púder Zsíros Bőrre” értékelése elsőként

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.