Folyékony Alapozó / Beyond Matte

14,400 Ft

A Beyond Matte folyékony alapozó egy különleges, 3 in1 termék. Primer, korrektor és alapozó. Szükség esetén több rétegben használhatjuk attól függően, hogy milyen erős fedést szeretnénk elérni vele. Különböző növények kivonatát tartalmazza, ennek következtében bőtápláló és hidratáló hatású. Minden életkorban minden bőrtípusra használható mert csökkenti a ráncok, tág pórusok megjelenését. Egész napra friss, hidratált, hibátlan bőrképet biztosít.

100% -ban vegán!

Mivel ez a termék több színben létezik, légyszíves  a rendelés befejezése utan lépj velem kapcsolatba, hogy melyik színt szeretnéd!

Leírás

A Beyond Matte folyékony alapozó is egy természetes alapanyagokból előállított termék. Megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, mivel könnyű, krémes az állaga. Önmagával rétegezhető, így közepestől teljes takarású fedést érhetünk el vele. 18 színárnyalatban létezik, mindenki megtalálja köztük a neki megfelelőt.

Zellermag és lenmag olajat tartalmaz amelyek segítik, hogy finom, egységes bőrképet képezzen az alapozó.  A benne lévő tamaridisz kivonat erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő és hidratáló hatású.

Nagyon gazdaságos, multifunkciós termék. Primer, alapozó és korrektor egyben. Ezzel az egy termekkel masik kettő termék használatát is kiváltjuk, így pénzt és időt takarítunk meg.

Nagyon kevés kell belőle egy arc alapozásáshoz. Egy pumpányi mennyiség ami kb. egy borsószem nagyságú elégséges.

Ebben a folyékony alapozóban nincs fényvédő! Ezt úgy pótolhatjuk, hogy akár a préselt akár a por minerál púderből egy réteget applikálunk rá.

Az ujjunkkal is szépen eldolgozható de különösen az Oval Blender ecsetet ajánjluk az applikáláshoz!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Folyékony Alapozó / Beyond Matte” értékelése elsőként

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.