Folyékony Ásványi Alapozó / Liquid Minerals

Folyékony ásványi alapozó.  C vitamint, Hialuronsavat és Q10 koenzimet tartalmaz liposzómákban. Ezen összetevők hidratáló hatásúak és késleltetik a bőr öregedését.

Bármely bőrtípusra használható de különösen az idősödő, érett bőrre jótékony hatású.

Ez a termék vegan! Gluten mentes!

14,400 Ft

Törlés

Leírás

Folyékony ásványi alapozó liposzómákkal. A kis gömbök a termékben liposzómák, ezekbe zárták be az aktív hatóanyagokat, hogy sokáig  megőrizzék frisseségüket. Erősen hidratáló hatású termék.
Hidratáló hatása minimalizálja a ráncok megjelenését az arcon.  A bőr öregedését lassító hatóanyagokat tartalmaz , úgymint Hialuronsav, C vitamin és Q10 coenzim. Titaniumdioxidot is tartalmaz, ezért gyulladás csökkentő, nyugtató hatású. Minden bőrtípusra használható , de főleg érett,öregedő bőrre ajánlott. Zsíros bőrűeknek az Oil Control Primer Zsíros bőrre előkezelőt ajánlom alkalmazni. A bőr letisztítása után vigyünk fel egy borsónyi mennyiségű primert egyenletesen az arc felületére. Ezután fedjük be a bőrfelületet a Liquid Mineral alapozóval.

Nincs benne fényvédő! Egy vékony réteg Amazing Base púder utólagos felvitele ezt a problémát megoldja.

További információk

Árnyalatok

Amber, Bisque, Caramel, Golden Glow, Honey Bronze, Latte, Light Beige, Natural, Radiant, Satin, Suntan, Warm Sienna, Warm Silk

Folyékony Ásványi Alapozó / Liquid Minerals termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Karsai Judit (megerősített tulajdonos)

    Tökéletes alapozó. Nagyon sok alapozót próbáltam már, melyek tökéletesen fedtek, mégis vakolat érzetét keltették. Az első alapozó, amely egész nap állja a strapát, könnyed, az érzékeny bőrömre tökéletes, és hidratált marad a bőröm. Nekem a kedencem lett, örülök, hogy rátaláltam.

Mondd el a véleményed

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.