Folyékony Szemhéjfesték / Eye Shere

A folyékony szemhéjfesték puha, sűrű, krémes állagú, jól tapad és nagyon jól fed. Könnyű az applikálása. Száradás után nem kenődik el és nem gyűrődik össze a szemhéj redőiben. Használható önmagában színezőként és primerként a szemhéjpúder előtt.

Természetes anyagokból készül, nincs benne tartósító és illatosító. Alkalmas az érzékeny szem sminkelésére.

A Brown Silk és Champagne Silk vegan, a Peach Silk nem vegan!

Mindegyik szín glutén mentes!

6,120 Ft

Törlés

Leírás

Ez a folyékony szemhéjfesték puha, kényeztető viselet. Gyorsan szárad, így nem kenődik el és nem gyűrődik össze a szemhéj redőiben. Nagyon jó a fedőképessége, eltakarja a szemhéj bőrének hibáit és a kisebb értágulatokat. Önmagában is használható mint szín vagy primerként a szemhéjpúder előtt.

Hogyan használd: -A szivacsos applikátorral egy vékony réteget vigyél fel a szemhéjadra, majd tartsd csukva a szemed 1-2 percig, amíg a termék megszárad. Ezután már nem kenődik el napközben és nem gyűrődik össze.  -Másik módja a használatának, ha a frissen applikált szemhéjfestéket a Szemhéj Ecset segítségével elsatírozod , vársz 1 percet, és ez a felületet lehet az alapja a szemhéjpúdereknek.

A folyékony szemhéjfesték három színben rendelhető : Brown Silk, Champagne Silk és Peach Silk. Mindhárom szín enyhén fénylő.

 

További információk

Árnyalatok

Peach Silk, Champagne Silk, Brown Silk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Folyékony Szemhéjfesték / Eye Shere” értékelése elsőként

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.