Hosszabító és Vastagító Hatású Szempillaspirál

10,800 Ft

Hosszabbító és vastagító hatású szempillaspirál. Természetes összetevőkből áll. Nem irritál, gyengéd a szemhez. Ápolja a szempillákat. Nem tartalmaz természetes és mesterséges lakkot, sem ásványiolaj származékokat.

Méhviaszt tartalmaz, nem vegan! Glutén mentes!

Mivel ez a termék több színben létezik, ne felejtsd el a megrendelő közlemény rovatában megadni a választott színt!

Leírás

Hosszabbító és vastagító hatású szempillaspirál. Hosszú és vastag szempillákra vágysz? Nem gond! Ezzel a szempillaspirállal gyorsan varázsolhatsz magadnak ilyet. Minden vegyianyagtól mentes, ezért nem irritál. Cellulóz rostokat tartalmaz, amely segitségével megnövelheted a szempillák méretét. Tengeri algát, méhviaszt és retek kivonatot tartalmaz. Ápolja a pillákat, megakadályozza , hogy a szálak vége letörjön vagy kettéváljon. A retek antibakteriális hatású is.

Jane Iredale nagy gondodt fordít rá, hogy azok is tudják használni a szempillaspirált akiknek érzékeny a szeme. Ezért a termék nem tartalmaz sem természetes sem mesterséges lakkot sem ásványiolaj származékot.

Hogyan használd?

A Hosszabító és vastagító hatású szempillaspirál keféjével a szempillát a tövétől kiindulva a vége irányába egy-két réteg festékkel vonjuk be. Amennyiben drámai hatást szeretnénk elérni használjuk a szempilla ápoló termékünket primerként. A hosszabító és vastagító hatású szempillaspirál praktikus, összenyomható tubusban van.

Ne felejtsd el háromhavonta kicserélni a szempillaspirálodat, hogy védd a szemed egészségét!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hosszabító és Vastagító Hatású Szempillaspirál” értékelése elsőként

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.