Hosszabító és Vastagító Hatású Szempillaspirál

10,800 Ft

Hosszabbító és vastagító hatású szempillaspirál. Természetes összetevőkből áll. Nem irritál, gyengéd a szemhez. Ápolja a szempillákat. Nem tartalmaz természetes és mesterséges lakkot, sem ásványiolaj származékokat.

Méhviaszt tartalmaz, nem vegan! Glutén mentes!

Mivel ez a termék több színben létezik, ne felejtsd el a megrendelő közlemény rovatában megadni a választott színt!

Leírás

Hosszabbító és vastagító hatású szempillaspirál. Hosszú és vastag szempillákra vágysz? Nem gond! Ezzel a szempillaspirállal gyorsan varázsolhatsz magadnak ilyet. Minden vegyianyagtól mentes, ezért nem irritál. Cellulóz rostokat tartalmaz, amely segitségével megnövelheted a szempillák méretét. Tengeri algát, méhviaszt és retek kivonatot tartalmaz. Ápolja a pillákat, megakadályozza , hogy a szálak vége letörjön vagy kettéváljon. A retek antibakteriális hatású is.

Jane Iredale nagy gondodt fordít rá, hogy azok is tudják használni a szempillaspirált akiknek érzékeny a szeme. Ezért a termék nem tartalmaz sem természetes sem mesterséges lakkot sem ásványiolaj származékot.

Hogyan használd?

A Hosszabító és vastagító hatású szempillaspirál keféjével a szempillát a tövétől kiindulva a vége irányába egy-két réteg festékkel vonjuk be. Amennyiben drámai hatást szeretnénk elérni használjuk a szempilla ápoló termékünket primerként. A hosszabító és vastagító hatású szempillaspirál praktikus, összenyomható tubusban van.

Ne felejtsd el háromhavonta kicserélni a szempillaspirálodat, hogy védd a szemed egészségét!

Hosszabító és Vastagító Hatású Szempillaspirál termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Cziner Olívia

    Nagyon szépen pigmentált, önmagában is látványos eredményt hozott. Régóta küzködtem a szempillaspiralokkal, mert durva érzékenységi reakciót váltott ki minden bolti termék (duzzadt, vörós szemhéj, erős könnyezés). Óvatosabban kell bánnom vele, mint a megszokott vízálló termékekkel, de boldogan választom ezt a lakkok helyett. Irritációt nem okozott. Elégedett vagyok vele.

Mondd el a véleményed

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.