Hosszabító és Vastagító Hatású Szempillaspirál

Hosszabbító és vastagító hatású szempillaspirál csak természetes összetevőket tartalmaz. Nem irritál, gyengéd a szemhez. Ápolja a szempillákat. Nem tartalmaz természetes és mesterséges lakkot, sem ásványiolaj származékokat. Érzékeny szemre is használható.

Méhviaszt tartalmaz, nem vegan! Glutén mentes!

10,800 Ft

Törlés

Leírás

Hosszabbító és vastagító hatású szempillaspirál. Hosszú és vastag szempillákra vágysz? Nem gond! Ezzel a szempillaspirállal gyorsan varázsolhatsz magadnak ilyet. Minden vegyianyagtól mentes, ezért nem irritál. Cellulóz rostokat tartalmaz, amely segitségével megnövelheted a szempillák méretét. Tengeri algát, méhviaszt és retek kivonatot tartalmaz. Ápolja a pillákat, megakadályozza , hogy a szálak vége letörjön vagy kettéváljon. A retek antibakteriális hatású is.

Jane Iredale nagy gondodt fordít rá, hogy azok is tudják használni a szempillaspirált akiknek érzékeny a szeme. Ezért a termék nem tartalmaz sem természetes sem mesterséges lakkot sem ásványiolaj származékot.

Hogyan használd?

A Hosszabító és vastagító hatású szempillaspirál keféjével a szempillát a tövétől kiindulva a vége irányába egy-két réteg festékkel vonjuk be. Amennyiben drámai hatást szeretnénk elérni használjuk a szempilla ápoló termékünket primerként. A hosszabító és vastagító hatású szempillaspirál praktikus, összenyomható tubusban van.

Ne felejtsd el háromhavonta kicserélni a szempillaspirálodat, hogy védd a szemed egészségét!

További információk

Árnyalatok

Black ice, Espresso

Hosszabító és Vastagító Hatású Szempillaspirál termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Cziner Olívia

    Nagyon szépen pigmentált, önmagában is látványos eredményt hozott. Régóta küzködtem a szempillaspiralokkal, mert durva érzékenységi reakciót váltott ki minden bolti termék (duzzadt, vörós szemhéj, erős könnyezés). Óvatosabban kell bánnom vele, mint a megszokott vízálló termékekkel, de boldogan választom ezt a lakkok helyett. Irritációt nem okozott. Elégedett vagyok vele.

Mondd el a véleményed

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.