Makeup Szett Pure&Simple

14,400 Ft

Ismerkedj meg az ásványi sminkkel! Két préselt mineral púder, egy préselt púderes arcpirosító, két szemhéjpúder és a Just Kissed arc -és ajakszínező egy dobozban.
Öt különböző árnyalatban található, a light-világos, medium light-közepesen világos, medium – közepes, médium dark – közepes sötét és dark-sötét színárnyalatokkal.

A Just Kissed arc és ajak színező karmint tartalmaz, a szett több része vegan! Gluten mentes!

A medium-light szettben az amber és a radiant színű préselt púder, a sheer honey pirositó, egy halvány krém színű és egy barna, selyemfényű szemhéjpúder és a forever peach arc és ajakszínező található.

A medium szettben a warm sienna és a golden glow préselt púder, a mocha pirosító, egy világos krém és egy barna , selyemfényű szemhéjpúder, a forever pink arc és ajakszínező található.

A medium dark szett a golden  glow és latte színű préselt púdert, a dubonnet préselt pirositó púdert , oyster és supernova szemhéjpúdereket és a forever pink arc és ajakszínezőt tartalmazza.

Mivel ez a termék több színben létezik, légyszíves a fizetéskor a megjegyzés rovatba írd be, hogy melyik árnyalatot szeretnéd!

Leírás

Makeup Szett- a legnépszerűbb termékek egy dobozban. A legegyszerűbb módja, hogy kipróbáld a különböző termékeket, ha ezt a szettet megvásárolod.
Két különböző színű, egymást kiegészítő préselt púder, egy préselt pirosító, egy világos és egy sötétebb, selyemfényű szemhéjpúder és a Just Kissed arc és ajakrúzs egyik színe található a dobozban.
Egy mini púderecset és a szemhéjpúder applikáló szivacs is a szett tartozéka. Utazáshoz is kiváló!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Makeup Szett Pure&Simple” értékelése elsőként

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.