Szemöldökformázó Zselé

Szemöldökformázó zselé a szemöldök szálainak gyors színezésére, formájának fixálására szolgál. Négy színes és egy színtelen zselé közül választhatsz, az igényed szerint. Mindegyik termék bőrnyugtató és természetes antibakteriális hatóanyagokat is tartalmaz. Természetes alapanyagokból készül. Ezen tulajdonságok teszik alkalmassá, hogy bármely korban használható.

A színtelen zselé vegán. A színezettek méhviaszt tartalmaznak! A színezett termékek glutént is tartalmaznak! A színtelenben nincs glutén.

6,800 Ft

Törlés

Leírás

A szemöldökformázó zselé a szemöldök szálainak színezésére, a meglévő forma fixálásásra alkalmas termék. Tökéletesen befedi az ősz szálakat is. Egyúttal kondícionálja és védi a szemöldököt. Választhatsz a színezett és a színtelen termékek között, a szükségednek megfelelően.

Sajnos egyre több nőnek érzékeny a bőre a hagyományos sminkre. Ezek a termékek ilyen problémát nem okoznak. A színezett szemöldökformázó zselé méhviasz és növényi wax keverékéből készül. A benne lévő panthenol és retekkivonat táplálja és védi a bőrt és a szálakat.

A színezetlen zselé tengerialga kivonatból készül, ami erős hidratáló és bőrnyugtató hatású, ásványi sókban gazdag. Ebben is megtalálható a retekkivonat ami növényi fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő.

Hogyan használd?

A kiválasztott színt az  applikáló kiskefe segítségével fésülő mozdulatokkal vigyük fel a szemöldökre, és egyúttal formázzuk is azt. Hagyjuk rövid ideig száradni a terméket! Száradás után nem kenődik el, nem veszíti el a színét a szemöldökformázó zselé. A szemöldök formáját egész napra fixálja. A termékek természetes alapanyagokból készülnek, ezért bármely korban ajánlom a használatát a szemöldök formázására, színezésére.

A színezett termékek a szempillákra is használható!

További információk

Árnyalatok

Színtelen, Szőke, Aranybarna, Barna, Fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemöldökformázó Zselé” értékelése elsőként

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.