Triple Luxe Hidratáló Rúzs

Triple Luxe Hidratáló Rúzs. 18 elegáns, krémesen matt színben. Hosszantartó, hidratáló termék, magas pigment tartalommal. Tartósabbá teheted az ajkadon a rúzst ha előzőleg hasonló árnyalatú szájkontúrceruzával vagy lip crayonnal színezed az ajkadat. Krémes arcpirosítónak is használhatod.

Mindegyik szín vegan.

Mindegyik szín gluténmentes !

8,640 Ft

Törlés

Leírás

A Triple Luxe Hidratáló Rúzs antioxidáns hatású maringa olajjal készül.  A benne lévő fehér mustármag csíra kivonat teltebbé teszi az ajkadat és megakadályozza az ajkak körüli apró ráncok kialakulását. Természetes ízesítő anyagokat , tahiti vaníliát és feketeszedret  tartalmaz. Elegáns, lövedék formájú csomagolásba tették, amit mágneszár rögzít. Így a termék védve van a fénytől, levegőtől. Így hosszabb a termék szavatossági ideje. Ez azért is fontos mert nem tartalmaz tartósítót.

Figyelmedbe ajánljuk a szájkontúr ceruzákat amellyel nemcsak a kontúrt rajzolhatod meg, hanem az ajkakat besatírozhatod rúzsozás előtt, így a rúzs tartósabb- a színe pedig intenzívebb lesz. Ugyanezt a hatást érhetjük el ha a lip crayonokat használjuk primerként.

 

További információk

Árnyalatok

Ellen, Sakura, Stephanie, Gabby, Tricia, Sharon, Susan, Rose, Molly, Megan, Joanna, Jessica, Jamie, Jackie, Ella, Natalie, Tania, Gwen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Triple Luxe Hidratáló Rúzs” értékelése elsőként

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.