Active Világosító Szemkörnyéki Korrektor

8,900 Ft

 

A világosító szemkörnyéki korrektor multifunkciós termék. Használható a szemek körül, a szemhéjon vagy az arc bármely területén.  Eltakarja  az elszíneződéseket és világosítja a bőrt. Uborka és fehér tea tartalma nyugtatja a fáradt szemet, csökkenti a duzzanatot. A benne lévő avokadó és napraforgó olaj táplálja a bőrt.

Ez a termék méhviaszt tartalmaz! Gluten mentes.

Mivel ez a termék több színben létezik, légyszíves a rendelés befejezése után lépj velem kapcsolatba, hogy melyik színt szeretnéd.

Leírás

Tápláló, antioxidáns tartalmú korrektor, amely csökkenti a szem körüli duzzanatot, eltakarja a sötét karikákat.
Az arc egész területén alkalmazható korrektorként vagy az alapozás során az arc egyes részeinek kiemelésére vagy árnyékolásásra is. Praktikus, ecsetes kiszerelésben kapható.

Itt is érvényes a szabály, hogy a sárga színű korrektor a piros szín elfedésére használható, illetve a meleg olivás bőrök általános kendőzőszere.

A peach színű termékek a kék, zöld és lilás elszíneződések eltakarásásra való, illetve a hideg tónusú bőrök általanos korrekciójára.

Ez a termék alkalmas a szemhéjra is. A szem sminkelésekor használhatjuk arra, hogy a szemhéjon egységes alapot hozzunk létre, amelyre a szemhéjpúder applikálása sokkal egyszerűbb, ezáltal a végeredmény sokkal szebb.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.