Active Világosító Szemkörnyéki Korrektor

 

A világosító szemkörnyéki korrektor multifunkciós termék. Használható a szemek körül, a szemhéjon vagy az arc bármely területén.  Eltakarja  az elszíneződéseket és világosítja a bőrt. Uborka és fehér tea tartalma nyugtatja a fáradt szemet, csökkenti a duzzanatot. A benne lévő avokadó és napraforgó olaj táplálja a bőrt.

Ez a termék méhviaszt tartalmaz! Gluten mentes.

8,900 Ft

Törlés

Leírás

Tápláló, antioxidáns tartalmú korrektor, amely csökkenti a szem körüli duzzanatot, eltakarja a sötét karikákat.
Az arc egész területén alkalmazható korrektorként vagy az alapozás során az arc egyes részeinek kiemelésére illetve árnyékolásásra is. Praktikus, ecsetes kiszerelésben kapható.

Itt is érvényes a szabály, hogy a sárga színű korrektor a piros szín elfedésére használható, illetve a meleg olivás bőrök általános kendőzőszere.

A peach színű termékek a kék, zöld és lilás elszíneződések eltakarásásra való, illetve a hideg tónusú bőrök általanos korrekciójára.

Ez a termék alkalmas a szemhéjra is, tökéletes az un ‘cut creas’ technika alkalmazásakor. A szem sminkelésekor használhatjuk arra is, hogy a szemhéjon egységes alapot hozzunk létre, amelyre a szemhéjpúder applikálása sokkal egyszerűbb, ezáltal a végeredmény sokkal szebb.

 

 

További információk

Árnyalatok

#1, #2, #3, #4, #5, #6

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Active Világosító Szemkörnyéki Korrektor” értékelése elsőként

Kéred az INGYENES kiszállítást?

Töltsd ki az adataid és küldöm emailben az ingyenes kiszállításra feljogosító kuponkódot.

Köszönjük! Az email fiókodban már ott lapul a kuponkód.